logo

Om os

Jes Buusmann ApS

Jes Buusmann ApS består af Fotograf Jes Buusmann og designer Pia Buusmann. Med over 40 års erfaring i faget, har Jes produceret mere end 100 kogebøger samt figureret i diverse ugeblade i både ind og udland. Pia har selv udgivet flere bøger indenfor design og livstil, og figurerer ofte i blade og magasiner i ind- og udland. Pia er altid ved Jes’ side, klar til at hjœlpe med styling, inputs eller indkøb. 

 

Udstyr og regi

Vi tilbyder et stort udvalg af regi, købt igennem årene i ind og udland. Dette sikrer minimalt genbrug, og størst mulig fleksibilitet. Vi tilbyder også at hente specifikke genstande så det står klar til i kommer. Vi har altid det nyeste udstyr og mulighed for at levere billederne i højeste kvalitet.

 

Hvem er vi?

Sammen er Pia og Jes et unkit team der bringer hele arbejdsprocessen sammen og skaber en behagelig atmosfære. Pia Buusmann er anerkendt for hendes konstante fornyelse og for meget præcist at matche kundes ønske hvad end det gæller farvesætning, stemning eller andre specifikke krav fra kunden.
Jes har med sine mange års erfaring bygget et navn op i industrien. Han har specialiseret sig inden for mad fotografi og hans arbejde afspejler de mange års erfaring han besidder. Jes er anerkendt for hans lyssætning og øje for detaljer. Jes har tidligt i sin karriere fotograferet de Kongelige, lavet kogebøger og raportager med Brdr. Prices far, John Price og rejst rundt i Europa i forbindelse med diverse model jobs.